Certificatul digital COVID-19 a devenit realitate în UE, statele membre încep să primească OK-ul în privința PNRR, fosta șefă a DIICOT a intrat în pensie în floarea vârstei, iar Raluca Turcan trimite oamenii cu salarii mici să-și mai ia un job.

Certificatul digital COVID-19 poate fi descărcat începând de ieri. Interfața aplicației este intuitivă, iar în mai puțin de 10 pași poate fi obținut acesta. Peste 170.000 de oameni au făcut-o în primele patru ore de la lansarea site-ului.

În timp ce premierul României și președintele nu văd nicio problemă faptul că PNRR-ul României a fost pus pe pauză până în toamnă de Comisia Europeană, Planul de 2,5 miliarde de euro al Sloveniei a primit undă verde.

Fosta șefă a DIICOT, Giorgiana Hosu, controversat a fost numită în funcție și la fel de controversat a ieșit în pensie la frumoasa vârstă de 48 de ani. Ambele realizări ale acesteia au fost decretate de președintele Iohannis.

Raluca Turcan continuă seria declarațiilor aberante. Acum, îndemnul ministrului Muncii pentru românii cu salarii mici este să se concentreze și pe joburi part-time.

Fostul trezorier al PSD, care a băgat mână în subvenția PSD de la stat pentru a-și cumpăra o casă în Pipera, a fost condamnat definitiv la pușcărie.

Testarea la punctele de trecere a graniței cu Grecia se va face aleatoriu, ca până acum. Informațiile potrivit cărora toți turiștii ar urma să fie testați la intrarea în țară a apărut dintr-o ”regretabilă eroare de traducere” a Ambasadei României la Atena.

Citește și:

Comisia Europeană a lansat Centrul de cunoștințe privind cancerul, prima acțiune emblematică realizată în cadrul Planului european de luptă împotriva cancerului

Xi Jinping: Renașterea Chinei este un ''proces istoric ireversibil''

Finanțare europeană pentru producerea unor volume mari de vaccinuri profilactice împotriva COVID-19

OMS: Numărul infectărilor cu coronavirus a început să crească din nou în Europa

Recomandarea redacției: BBC.com - Have we reached the era of flying cars?