Kovesi este pe cale să devină șefa Parchetului European, Comisia Europeană dă din nou peste nas "tigrului Europei", Tăriceanu nu face listă comună cu PSD pentru europarlamentare, iar Guvernul vrea să facă celebru usturoiul românesc.

Laura Codruța Kovesi a ieșit pe primul loc după votul din Comisia LIBE, astfel că este cu încă un pas în fața șefiei Parchetului European, spre marea supărare a unor lideri politici din România. La întoarcea în țară, Kovesi a transmis că votul n-a fost pentru ea, ci pentru români.

De cealaltă parte, Comisia Europeană transmite că economia noastră este bazată pe consum, asta afectând potențialul țării de a ajunge la standardele de viață din UE într-un mod sustenabil. După ce a "rezolvat" toate problemele - de la cele economice la cele sociale, Guvernul s-a decis să bage bani într-un program pentru sprijinirea producției de usturoi românesc. #AGRI

Tăriceanu a anunțat că la alegerile europarlamentare ALDE nu va face listă comună cu PSD. Din partea social-democraților nu a existat încă o reacție pe acest subiect, dar pasul făcut de Tăriceanu poate fi un prim semnal de distanțare față de PSD. Și vor urma alegerile prezidențiale... 

Șefa Înaltei Curți a fost prezentă miercuri la prezentarea bilanțului de activitate pe 2018 de către Ministerul Public, prilej cu care a povestit o așa-zisă parabolă a unui impostor care acaparează totul. 

Exemplul unui om care a reușit, în 1994, să pună bazele unui afaceri de familie mici, dar care acum a ajuns una de mare succes.

Recomandare de lecutră: IFLSciente - Cercetătorii au descoperit o metodă mai eficientă de a transforma dioxidul de carbon în cărbune.