Cinci muncitori și-au pierdut viața într-un accident de muncă care a avut loc în localitatea Casteldaccia, în zona Palermo, relatează ANSA.

Muncitorii lucrau în sistemul de canalizare și au leșinat din cauza fumului din interiorul rezervoarelor de ridicare și apoi au murit. Un al șaselea lucrător aflat în stare foarte gravă a fost transportat la spitalul Policlinico din Palermo.

 Au murit unul după altul coborându-se într-un cămin al sistemului de canalizare. Aceasta este prima reconstituire a accidentului de la locul de muncă. După ce primul muncitor a rămas în subteran fără să mai iasă, ceilalți s-au coborât pentru a înțelege ce se întâmplă.

Al șaptelea membru al echipei, nevăzându-și colegii ieșind, a tras un semnal de alarmă. Patru dintre victime sunt angajați ai firmei Quadrifoglio din Partinico, printre aceștia aflându-se și proprietarul companiei; în timp ce al cincilea este un lucrător temporar al Amap. 

Cele cinci victime ale accidentului de la locul de muncă de la Casteldaccia sunt: Epifanio Assazia, 71 de ani, care ar trebui să fie coproprietarul societății Quadrifoglio; Giuseppe Miraglia, Roberto Raneri, 50 de ani, Ignazio Giordano, 59 de ani și Giuseppe La Barbera. 

SURSA: RADOR RADIO ROMANIA