Campania #DeDataAstaVotez a ajuns la 10.000 de susținători în România. Pentru cei care doresc să se implice, campania îl va premia pe cel mai activ voluntar cu o vizită la Bruxelles, în Săptămâna Euroepană a Tineretului, alături de 700 de tineri.

Campania de data asta votez a lansat concursul „Cel mai activ voluntar #DeDataAstaVotez”.

Ce se va întampla la Bruxelles?

O serie de evenimente cu alte 700 de persoane din toată Europa, pe tema participării active, democrației europene și a alegerilor europene din 26 mai 2019.

Săptămâna Europeană a Tineretului este evenimentul european dedicat tinerilor, organizat o dată la doi ani, și care oferă tinerilor șansa de a-și împărtăși opiniile și de a se implica în politicile Uniunii Europene, dar și de a descoperi oportunitățile de mobilitate de învățare.

Cea de-a noua ediție a Săptămânii Europene a Tineretului va avea loc în perioada 29 aprilie – 5 mai 2019, iar activitățile care se vor desfășura în statele membre vor aborda tema "Eu și democrația”.

În contextul campaniei de promovare a alegerilor europene, Parlamentul European organizează la Bruxelles, alături de Comisia Europeană, o serie de acțiuni în perioada 29 – 30 aprilie 2019 pe tema participării active, democrației europene și importanței participării la vot, la care vor participa peste 700 de tineri din toată Europa.

Cel mai activ tânăr român poate ajunge acolo prin concursul campaniei - el va trebui să convingă cât mai multe persoane să se alăture campaniei #DeDataAstaVotez.

→ Persoana care a strâns cei mai mulți susținători pe www.dedataastavotez.eu, în perioada 21-28 februarie 2019, va fi desemnată câștigător.
 
Când?

→ Concursul se desfășoară în perioada 21 – 28 februarie 2019.

Numele celui mai activ voluntar al campaniei va fi anunțat în data de 4 martie 2019.

Alte detalii utile

→ Vor fi luate în considerare doar conturile nou create pe perioada desfășurării concursului (21 – 28 februarie 2019).

→ Cheltuielile cu transportul, cazarea și mesele în perioada 29 – 30 aprilie vor fi asigurate de Comisia Europeană.

→ Prin participarea la acest concurs ești de acord ca numele și datele tale personale să fie comunicate organizatorilor acestui eveniment, dar și pe rețelele de social media, și confirmi disponibilitatea de a participa la evenimentul care va avea loc la Bruxelles, în perioada 29 - 30 aprilie 2019.

Pentru întrebări/nelămuriri, scrie-ne la contact-ro@dedataastavotez.eu.

Pași

    1.    Folosește link-ul tău unic #DeDataAstaVotez
    2.    Asigură-te că cei înscriși își validează contul
    3.    Trimite-ne link-ul tău unic pe 1 martie