Prim-ministrul Republicii Moldova l-a felicitat pe noul prim-ministru al României, Ludovic Orban, cu ocazia învestirii în funcție.

Prim-ministrul Republicii Moldova l-a felicitat pe noul prim-ministru al României, Ludovic Orban, cu ocazia învestirii în funcție. „A fost mereu un susținător al proceselor democratice din Republica Moldova și a venit în ajutorul cetățenilor în cele mai dificile momente”, a scris Maia Sandu pe Facebook, scrie Report.md.

„Domnul Orban este un prieten adevărat al Republicii Moldova și sunt convinsă că împreună vom intensifica relația dintre România și Republica Moldova, implementând proiecte importante pentru cetățeni și dezvoltând inițiative noi. Cunosc cât de mare este responsabilitatea unui prim-ministru, mai ales în perioade instabile și care necesită decizii curajoase. Sunt convinsă că domnul Orban are puterea și înțelepciunea necesare să conducă România și să susțină țara noastră pe calea integrării europene. Îl invit pe domnul Orban la Chișinău și sper că va veni cât mai curând!”, menționează premierul moldovean.