Pe lista opțiunilor Federației Elene de Fotbal cu țările care ar putea găzdui Finala Cupei Greciei disputată între echipele AEK Atena și PAOK Salonic a fost adăugată și Albania, care, alături de România, are cele mai multe șanse, scrie Proto Thema.

După noul refuz din partea poliției cipriote de a-și da acceptul pentru organizarea finalei în Cipru, Federația Elenă de Fotbal s-a orientat spre alte variante, continuând să caute o modalitate prin care finala să se desfășoare în străinătate. După știrile legate de organizarea la București și Belgrad, a fost pusă pe masă și perspectiva organizării în Albania. Prin urmare, în acest moment pentru desfășurarea finalei se va alege una dintre aceste trei țări.

Cum însă opțiunea pentru Belgrad nu întrunește prea multe șanse din cauza fricii de producere a unor incidente între suporterii greci și cei sârbi, au mai rămas Albania și România cu cele mai mari șanse.

Efimerida Makedonia notează că și Polonia ar putea fi o variantă.

Potrivit publicației, România și Polonia sunt de acord să organizeze marele derby de pe 24 mai între AEK și PAOK, echipă antrenată de Răzvan Lucescu. O condiție de bază este ca meciul să se desfășoare cu ușile închise.

Federația Elenă de Fotbal nu a reușit să găsească o arenă în afara Atenei, după ce varianta Panthessaliko Stadium din Volos, care trebuia să găzduiască partida dintre AEK Atena și PAOK, a căzut, neîndeplinind condițiile cerute de cele două finaliste.

Sursa: RADOR