O țară din Europa e ultimul avanpost fotbalistic, stat al cărui președinte consideră că ”terapia tractorului” poate vindeca un virus ucigaș, Foxsports.com.au.

E vorba de Belarus, unde meciurile din prima ligă se joacă în continuare.

Alexander Hleb, fost jucător la Arsenal și Barcelona, recunoaște că ”nimănui nu-i pasă” de coronavirus în țara sa natală, chiar dacă există persoane infectate cu noul coronavirus.

În timp ce UEFA a discutat săptămâna trecută despre cum poate fi salvat sezonul fotbalistic, Federația de fotbal din Belarus și-a văzut liniștită de treabă. 

”Toți ar trebui să ne urmărească la televizor...Poate Lionel Messi și Cristiano Ronaldo ar veni în liga din Belarus pentru a continua” să joace, a declarat Hleb, citat de Foxsports.com.au. "E singurul loc din Europa unde se joacă fotbal. Cel puțin acum cetățenii din Belarus sunt fericiți”, a mai spus el.

Recent, președintele Belarusului Alexander Lukașenko a propus ”terapia tractorului” pentru combaterea noului coronavirus. "Oamenii muncesc cu tractoarele, nimeni nu vorbește de virus. La sate, tractorul îi va vindeca pe toți. Câmpurile vindecă pe toată lumea”, a susținut Lukașenko, aflat la putere din 1994 și numit ultimul dictator al Europei.