Ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, Cseke Attila a verificat marți stadiul lucrărilor la Stadionul ”Valentin Stănescu” din Giulești.

”M-am bucurat să constat că se lucrează în ritm susținut pe arena din Giulești și am fost asigurat de constructori că aceasta va fi finalizată până la sfârșitul lunii mai, astfel încât stadionul să poate fi redat în condiții optime bucureștenilor și, în același timp, pentru a ne onora obligațiile asumate pentru derularea Campionatului European de Fotbal din această vară”, a precizat ministrul dezvoltării.

Tot astăzi, ministrul Cseke Attila a vizitat și arenele Arcul de Triumf și Steaua, ale căror lucrări au fost finalizate și pentru care a început deja procesul de recepție, în vederea predării acestora către beneficiari (Ministerul tineretului și sportului, respectiv Ministerul apărării Naționale), potrivit unui comunicat al Ministerului dezvoltării.

Cele trei stadioane sunt finanțate de Ministerul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, prin subprogramul ”Complexuri sportive”, derulat de Compania Națională de Investiții.