Naționala de fotbal a României a învins Ucraina cu scorul de 3-0. Prima repriză s-a încheiat cu scorul de 1-0 pentru tricolorii noștri, pe Football Arena din Munchen.

UPDATE

Meciul s-a încheiat cu o victorie clară a României în fața vecinilor din Ucraina. Urmează ca tricolorii să joace partide în cadrul EURO 2024 cu Belgia și cu Slovacia.

+++

România conduce în continuare cu 3-0. Sunt patru minute de prelungiri.

+++

Meciul în Grupa E a Campionatului European de fotbal EURO 2024 este găzduit de Germania, iar România a deschis scorul cu Nicolae Stanciu, cu un șut la vinclu de la 18 metri, după o degajare greșită a portarului Andri Lunin și o recuperare a lui Dennis Man.

Răzvan Marin a înscris golul doi, în minutul 53, cu un șut din afara careului, iar Drăguș a marcat al treilea gol în minutul 57.

Duelul dintre România și Ucraina, primul oficial dintre cele două echipe, se dispută la Munchen, pe Allianz Arena. Stadionul este plin, cu toate cele 70.000 de locuri ocupate. Din informațiile trimișilor Digi Sport la EURO 2024, UEFA estimează că vor fi în jur de 30.000 de suporteri ai României, fără să fie avansat un număr și pentru ucraineni.