O abordare modernă - în asta cred. BEST BOYS, un club fondat cu doar trei ani în urmă, obține rezultate bune la meciurile din campionatul pentru copii și cupa, la un turneu din București; ei spun că încrederea și motivația sunt esențiale.

„Cupa Copiilor”, organizată în perioada 28-30.05.2021 de Stelele Viitorului, a reunit la grupa 2012 echipe cu tradiție, precum Viitorul Constanța, CSS1, FC Rapid, FC Argeș, Dinamo sau Petrolul Ploiești.

A câștigat BEST BOYS, un club fondat în 2018 de antrenorul Ion Virgil Oprișa. Fără a avea o arie de selecție, bugete sau infrastructură fotbalistică, a reușit să motiveze copiii și să obțină rezultate. Secretul constă, din câte spun reprezentanții clubului, în aplicarea unor principii moderne atât în ceea ce privește performanța, cât și dezvoltarea armonioasă a copiilor, anume:

·       dorința de a reda copiilor bucuria de a juca fotbal și de a le păstra zâmbetul pe buze

·       construirea unei echipe unite, al cărui principal obiectiv a fost câștigarea încrederii în forțele proprii, stabilitate emoțională, cât și sprijin reciproc

·       fără pedepse sau ședințe interminabile despre greșelile făcute în timpul jocului

·       rezultatele se obțin dacă există pasiunea pentru sport. Pentru BEST BOYS; acestea au constat în:

·       Participarea la 21 de turnee importante cu clasare de fiecare dată pe podium, 8 dintre aceste turnee câștigate

·       Participarea regulată la Campionatul Bucureștean de fotbal, Seria 1, unde s-a clasat constant pe primul sau al doilea loc. Marile rivale au fost FCSB, Prosport, CSS1, Chelsea, Dinamo.