23 Martie 2017 Hotel Devín, Bratislava, Slovacia

După succesul conferințelor ținute la Praga și Liubliana, Eurogas organizează a treia conferință pe teme energetice în Europa Centrală și de Est, în parteneriat cu compania slovacă SPP. 

Conferința din acest an va analiza viitorul pieței de energie, încercând în special să răspundă la întrebarea: Ar putea gazul să impulsioneze tranziția energetică în Europa Centrală și de Est?

Conferința va fi prezidată de Klaus Schäfer, președinte al board-ului Eurogas și director executiv al Uniper, Germania, și de Pierre Poncik, vicepreședinte al SPP, Slovacia, și membru al board-ului Eurogas.

Avem plăcerea de a anunța confirmarea participării domnului Miguel Arias Cañete, comisarul pentru Politici Climatice și Energie, în cadrul conferinței. 

Două paneluri de experți vor dezbate următoarele teme:

Panel 1 – Rolul gazelor naturale în noul sistem energetic

Panel 2 – Cum pot gazele contribui la creșterea eficienței energetice și decarbonizare - exemple practice 

Conferința va reuni factori de decizie politică, organisme de reglementare, reprezentanți ai mediului academic, oficiali ai asociațiilor de consumatorilor și lideri ai industriei, care vor discuta sectorul gazelor naturale și vor lansa noi idei și strategii. 

Dacă sunteți interesați de rolul gazelor naturale în schimbările sectorului energetic din Europa Centrală și de Est, înregistrați-vă pentru o dezbatere interesantă și captivantă.