Institutul European din România, în parteneriat cu Ministerul Justiției, organizează în data de 31 martie 2015 o conferință cu ocazia finalizării studiului cu tema „Lobby în România vs lobby în Uniunea Europeană”.

Vor participa reprezentanţi ai Parlamentului României, Ministerului Justiției, Institutului European din România, ai mediului academic şi de afaceri, experţi în domeniul afacerilor europene, lobby-ului, precum şi reprezentanţi ai societăţii civile, mass-media etc. 

Studiul a fost realizat de o echipă de cercetare coordonată de doamna prof.univ.dr.Simina Tănăsescu și prezintă o analiză privind problematica lobby-ului în Uniunea Europeană, impactul activităţilor de lobby în elaborarea politicilor publice, precum şi prezentarea unor exemple de bune practici la nivelul statelor membre ale UE.

Participarea se face pe bază de invitaţie, în limita locurilor disponibile. Evenimentul beneficiază de traducere simultană română-engleză/engleză-română.

Pentru informaţii suplimentare şi confirmarea participării (până la data de 30 martie, cel mai târziu), persoana de contact din cadrul IER este doamna Florentina Costache, şef serviciu a.i. Comunicare şi Marketing, telefon 021 314.26.96 (97), e-mail florentina.costache@ier.ro.