Liderul extremist al partidului AUR, George Simion, a încercat miercuri seară să intre cu forța în sediul redacției Digi24 din Capitală.

Paznicii clădirii l-au împiedicat pe acesta să intre în clădire. Simion a devenit recalcitrant și i-a jignit pe aceștia. Ulterior, la fața locului au ajuns și polițiștii.

Potrivit lui George Simion, care a transmis live pe Facebook "descinderea", acesta voia un drept la replică după ce ministrul Energiei, Virgil Popescu, prezent în studio miercuri seara, a spus că AUR reprezintă, în contextul adoptării Legii offshore, interesele Rusiei.

Nu este pentru prima data când George Simion are reacții violente. Marți, deputații din Comisiile de Industrie și Buget au aprobat proiectul Legii offshore, într-o ședință cu scandal generat de parlamentarii AUR pe care ministrul Energiei i-a acuzat și atunci că „reprezintă cu ardoare interesele Rusiei”.

Pe 7 februarie, în timpul unei ședințe de plen a Camerei Deputaților, Virgil Popescu a fost agresat la tribună de George Simion.