La ceas de sărbătoare uitam de probleme, termene limită, bugete și neajunsuri și punem totul pe pauză, pentru a reflecta la oamenii și lucrurile care contează. Iar orice antreprenor care se respecta are grijă să trimită Iepurașul cu cadouri...

La ceas de sărbătoare uitam de probleme, termene limită, bugete și neajunsuri și punem totul pe pauză, pentru a reflecta la oamenii și lucrurile care contează. Iar orice antreprenor care se respecta are grijă să trimită Iepurașul cu cadouri pentru Paște la toți cei care merită respect și recunoștință. Nu lăsa pe ultima sută de metri alegerea darurilor menite să arate aprecierea pentru colaboratorii, partenerii și angajații care au făcut ca afacerea ta să funcționeze chiar și într-o perioadă dificilă precum cea marcată de pandemie. 

Ofertă bogată pentru segmentul de business

FineStore vine, ca întotdeauna, în întâmpinarea nevoilor clienților săi vechi și noi, cu idei de coșuri cadou Paște, menite să transmită un mesaj de apreciere angajaților, partenerilor de afaceri și tuturor celor cărora le putem face o bucurie cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

Specialiștii FineStore au pregătit o mulțime de pachete elegante, ingenios ambalate, numai bune de livrat de Iepurașul de Paște. Pentru partenerii premium puteți alege coșuri cadou de lux, cu băuturi fine, de la branduri renumite, asortate cu delicatese aromate ce dau și mai multă savoare zilelor de sărbătoare. 

Colaboratorii și clienții care merită ținuți aproape vor aprecia, cu siguranță, un cadou de efect, elegant și aromat, cu un vin bun, cozonac și alte delicii binevenite pe orice masă de sărbătoare, indiferent unde și cu cine petreci.

Acordați o atenție deosebită selecției de cadouri pentru partenerii de afaceri, ținând cont și de detalii importante. Dacă destinatarul este o femeie, vă puteți inspira din gama de cadouri pentru ea, pentru a da gestului o nota personală și de respect profesional, denotat tocmai de alegerea "țintită” pe care o faceți.

Angajatorii care vor să le facă o bucurie salariaților pot alege dintr-o multitudine de cutii cadou tematice, pe care aceștia le vor putea savura cu familia ori prietenii, mai ales că în 2021 Paștele vine imediat după 1 Mai, un alt prilej de sărbătoare și distracție pentru cei mai mulți dintre români.

Comandă online și economisești timp și efort

Comanda online este cea mai eficientă modalitate prin care firmele care vor să ofere cadouri de Paște se pot asigura că acestea vor ajunge la timp la "destinatari”. Livrarea este gratuită la comenzi peste 199 de lei, oriunde în România, iar produsele ajung la destinație în deplină siguranță, prin curier, în cel puțin 48 de ore.

FineStore, cel mai mare magazin online de băuturi alcoolice, a adunat laolaltă branduri renumite precum Mozart, Moet, Vertigo, Diplomatico sau Glenfiddich, dar și produse românești de la Purcari, Brancoveanu, Tohani, Zarea ori Oprisor. Tocmai pentru că acordă o atenție deosebită nevoilor clienților, cei de la FineStore au pregătit pentru Paște 2021 oferte speciale și reduceri consistente de preț, binevenite atunci când vrei să îți demonstrezi generozitatea și recunoștința, fără a destabiliza, însă, bugetul.