Un bazin de plastic cu 1.000 de litri de motorină s-a răsturnat pe o strada din municipiul Tecuci, chiar la ieșirea din benzinăria în care fusese umplut.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Galați, pompierii intervin cu o autospecială din cadrul Secției de Pompieri Tecuci  pentru asigurarea masurilor PSI în apropierea unei benzinării după ce un bazin de plastic încărcat cu 1000 de litri de motorină s-a răsturnat pe șosea, potrivit News.ro.

Potrivit sursei citate, șoferul unei autoutilitare de tip papuc a alimentat la stația Peco din apropiere, iar la efectuarea virajului la ieșirea din stație bazinul s-a răsturnat pe șosea.  

Inspecția de prevenire din cadrul ISU Galați va face verificări și va aplica sancțiuni atât șoferului cât și angajaților benzinăriei care nu ar fi trebuit să permită alimentarea cu combustibil într-un astfel de recipient. 

Autotitățile din întreaga țară verifică, joi, activitatea benzinăriilor, întrucât multe dintre ele au vândut combustibil în recipienți din plastic, deși acest lucru nu este permis.