Fostul președinte rus, fervent aliat al lui Putin, a publicat pe contul său de Twitter în limba engleză zece predicții apocaliptice pentru anul 2023.

De-a ce se joacă Dmitri Medvedev? Într-o a "n"-a provocare, fostul președinte rus a enumerat pe contul său de Twitter în limba engleză predicțiile sale apocaliptice pentru 2023, relatează Le Figaro. "Toată lumea face pronosticuri în acest moment", afirmă el pe contul său de Twitter în limba engleză, care are peste 28 de milioane de vizualizări.

"Mulți emit ipoteze futuriste, ca și când s-ar strâdui să le găsească pe cele mai nebunești, chiar cele mai absurde". Adjunctul șefului consiliului consultativ de securitate al lui Putin propune apoi "umila sa contribuție", sub forma a zece preziceri absolut halucinante. 

Război civil în Statele Unite, Musk președinte 

El începe prin a afirma că prețul petrolului va atinge 150 de dolari barilul și că prețul gazului va depăși 5.000 de dolari 1000 de metri cubi, susține că Regatul Unit va intra din nou în Uniunea Europeană, care ar urma să se prăbușească după această întoarcere. Fostul președinte merge până la a redesena contururile Europei și asigură că Polonia și Ungaria vor ocupa regiunile vestice ale fostei Ucraine. El nu ezită sa vorbească despre crearea unui al patrulea Reich care va "include teritoriul Germaniei și al sateliților ei, anume Polonia, statele baltice, Cehia, Slovacia, Republica de la Kiev și alte state paria".

Medvedev nu se oprește aici și susține că va izbucni războiul între Franța și Germania, ducând la divizarea Europei. Polonia va fi împărțită și Irlanda de Nord se va separa de Regatul Unit pentru a se alătura Republicii Irlanda. Statele Unite nu vor scăpa, deoarece un război civil va duce, în mintea lui Medvedev, la indepoendența Texasului și Californiei. După acest conflict fratricid, Elon Musk, ales președinte al Statelor Unite, va trebui să lipească la loc bucățile.

Asia va deveni refugiul marilor piețe bursiere și activități financiare, care vor părăsi Statele Unite. Euro și dolarul vor înceta să circule ca rezerve mondiale după prăbușirea sistemului de gestiune monetară de la Bretton Woods.

Fostul președinte rus își încheie predicțiile urând "sărbători fericite la toată lumea, prietenilor anglo-saxoni și veselilor lor purceluși grohăitori".

De la invadarea Ucrainei, pe 24 februarie, Medvedev, deși cunoscut ca moderat, s-a transformat în uliu, înmulțindu-și ieșirile pline de ură față de Kiev și de occidetali. El nu a ezitat de atunci să descrie conflictul în termeni apocaliptici și religioși, numindu-i pe ucraineni "gândaci de bucătărie", într-un limbaj pe care Kievul îl califică deschis drept genocidar.

Sursa: RADOR