O hartă și mai multe desene au fost descoperite într-un computer aflat într-un apartament din Atena. În această locuință ar fi locuit în ianuarie coordonatorul atentatelor de la Paris.

Jurnaliștii greci de la skai.gr susțin că este "problematic" modul în care a fost efectuat schimbul de informații între autoritățile belgiene și cele elene cu privire la acest caz.

Abdelhamid Abaaoud este descris ca lider al celulei teroriste Verviers, un oraș din Belgia situat în apropiere de granița cu Germania, care ar fi fost formată în aceeași lună ianuarie din 2015.

O lună mai târziu, în timpul unei operațiuni antiteroriste în Belgia, polițiștii au găsit documente care dezvăluiau pregătirea unor atentate de mare amploare pe teritoriul belgian.

Abdelhamid Abaaoud este suspectat de a fi coordonatorul atentatelor de la Paris și Ile-de-France din 13 noiembrie anul trecut. El reușise inițial să fugă, dar a fost ucis apoi într-o operațiune a poliției 18 noiembrie 2015 în Saint-Denis, o suburbie din nordul capitalei franceze.