Roberto Manganiello, un important lider al mafiei italiene, a fost arestat de polițiști în timp ce se uita la meciul de fotbal dintre Inter Milano și Napoli, pierdut de echipa sa favorită. Polițiștii erau deghizați în băieți care livrează pizza.

Un important cap al mafiei Camorra napolitană, căutat de autorități din 2013, a fost arestat sâmbătă, în timp ce se uita la meciul de fotbal Inter-Napoli, ascuns într-o casă clandestină. Polițiștii s-au dat drept băieți care livrează pizza, conform AFP.

Poliția susține că a prins „unul dintre cei mai periculoși criminali din Italia”, Roberto Manganiello, 35 de ani, șeful unui clan afiliat la Camorra, dat în urmărire pentru dublă omucidere.

Carabinierii îl acuză de uciderea în octombrie 2004 a doi membri ai unui clan rival, crime urmate de o „vendetta” între familiile rivale din cartierul napolitan Scampia.

În momentul arestarii, Roberto Manganiello se afla împreună cu un alt mafiot, un napolitan în vârstă de 30 de ani, alături de care se ascundea într-o casă clandestină a clanului, de unde conducea afaceri de trafic de droguri și șantaj.

Formația favorită a celor doi mafioți, Napoli, a pierdut meciul cu 2-0.