Cel puțin șapte persoane au fost ucise vineri seară într-un atac armat în apropierea unei sinagogi din Ierusalimul de Est, a anunțat poliția. Sâmbătă a avut loc un alt atac.

UPDATE

Un atac cu armă de foc comis sâmbătă în Ierusalimul de Est s-a soldat cu doi răniți, potrivit serviciilor de securitate israeliene, la nici 24 de ore după ce un palestinian a ucis prin împușcare șapte persoane lângă o sinagogă la periferia Ierusalimului de Est, relatează AFP.

După atacul de sâmbătă din Silwan, un cartier palestinian de la marginea Orașului Sfânt, poliția a indicat că suspectul a fost "neutralizat", calificând atacul drept unul "terorist", așa cum este denumită în Israel orice fel de agresiune săvârșită de palestinieni, potrivit EFE și Reuters.

++++

Cel puțin șapte persoane au fost ucise vineri seară într-un atac armat în apropierea unei sinagogi din Ierusalimul de Est, a anunțat poliția, după ce anterior serviciile de urgență anunțaseră zece răniți, dintre care unii în stare gravă, relatează AFP, preluată de Agerpres.

Potrivit serviciilor de urgență atacul armat a avut loc în cartierul Neve Yaakov, din Ierusalimul de Est, populat de coloniști evrei. De asemenea, serviciile de urgență precizaseră că teroristul a fost "neutralizat".