Cele mai recente afirmații ale Melaniei Trump, în care prezintă cauzele pentru care vrea să lupte ca primă doamnă a SUA, par a fi definiția "ironiei sorții". Soția lui Donald Trump plănuiește să combată lucrurile pe care însuși soțul său le practică.

Melania Trump, soția candidatului republican la președinția Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, care și-a construit un profil public în jurul vulgarității și a ofenselor, atât în spațiul real, cât și în cel virtual, spune că atunci când va deveni prima doamnă va munci pentru o Americă mai blandă și mai bună, în care copiii își pot petrece timpul pe social media fără teama de hărțuire.

"Copiii și adolescenții pot fi fragili. Sunt răniți când sunt luați peste picior, nu se mai simt îndeajuns de inteligenți sau de frumoși. Cultura noastră a devenit prea dură și prea răutăcioasă, în special pentru copii și adolescenți", a declarat soția lui Donald Trump.

În calitate de primă doamnă, Melania Trump a spus ca va lucra la combaterea hărțuirii și agresiunii online.

"O să mă concentrez pe ajutarea copiilor și a femeilor, dar o să mă ocup și de rețelele de socializare".

"Nu este deloc în regulă ca o fată sau băiat de 12 ani să fie batjocoriți, terorizați sau atacați. Este groaznic atunci când acest lucru se întâmplă pe terenul de joacă și este absolut inacceptabil atunci când este făcut de cineva anonim pe internet", a spus, recent, Melania Trump.

Declarațiile Melaniei Trump au fost luate în derâdere atât de către poporul american, cât și de către presă, cu atât mai mult cu cât propriul său soț, Donald Trump, candidat la scaunul prezidențial al SUA, a folosit Twitter-ul pentru a-și lua peste picior și a denigra adversarul sau femeile care l-au criticat și l-au acuzat de hărțuire sexuală.

În plus, Trump este cunoscut și pentru faptul că împrăștie păreri rasiste, antisemite sau jignitoare către persoanele care nu îi împărtășesc opiniile, când spre exemplu.

"Trebuie să găsim o cale mai bună să discutăm unii cu alții, să învățăm să nu fim se acord unii cu alți, să ne respectăm reciproc", spune soția republicanului.Melania Trump a asigurat, de asemenea, că soțul ei este un familist devotat, cu "dragoste profundă și respect" pentru toți americanii.

Toate acestea, într-un discurs destinat să ajute la corectarea imaginii publice pe care Donald Trump și-a creat-o odată cu apariția în spațiul public a declarațiilor mai multor femei care îl acuză de agresiune și hărțuire sexuală.

De altfel, acuzațiile n-au însemnat nimic pentru Donald Trump, care le-a interpretat ca fiind orchestrate de către rivala sa democrată, Hillary Clinton și a amenințat că urmează să dea în judecată toate femeile implicate, acuzând, totodată, presa, oricum vizată în planul său pentru primele 100 de zile de mandat prezidențial să i se slăbească puterea, că nu a depus niciun efort pentru a evalua credibilitatea acuzațiilor.

Discursul Melaniei Trump a fost un apel direct la femeile din suburbii care sunt îngrijorate cu privire la candidatul republican. Poziția cumplită a lui Donald Trump în ceea ce privește femeile, și mai ales femeile albe, educate, care au fost o piatră de temelie în sprijinul republican, a periclitat șansele sale de a câștiga state-cheie, precum Pennsylvania, în lupta pentru Casa Albă.

Melania Trump a stat neclintită alături de soțul ei în tot scandalul, chiar dacă a spus că a fost îngrozită de limbajul folosit de soțul ei într-un filmuleț vechi de mai bine de un deceniu, apărut luna trecuta, în care Trump poate fi auzit cum se laudă că faima lui îi permite să apuce și sărute femeile fără consimțământul lor.

"Donald Trump va face America corectă. El va face America sigură. El va face America prosperă. El va face America mândră. Acest om, pe care îl cunosc atât de bine, Donald Trump, cu ajutorul vostru și cu harul lui Dumnezeu, va face America măreață din nou".