'Timpul ne va spune'': Donald Trump a vorbit vineri, pentru prima dată, despre posibilitatea unei înfrângeri în alegerile prezidențiale din SUA, relatează AFP, citată de Agerpres.

În timp ce numărul cazurilor de contaminare cu noul coronavirus este în mod clar în creștere în SUA, Donald Trump a dorit să excludă posibilitatea unei carantinări totale.'

'Cred că timpul ne va spune ce administrație vom avea, dar orice se va întâmpla în viitor, cine știe, vă pot spune că această administrație nu va impune închiderea'', a declarat el cu un ton mult mai puțin categoric decât în mesajele postate pe Twitter în care denunța ''fraudarea'' alegerilor.

Republicanul nu a mai menționat alegerile prezidențiale în cadrul discursului său, încheiat fără a răspunde la întrebările jurnaliștilor.

Ultimele două state în care nu fuseseră încă anunțate rezultatele alegerilor din 3 noiembrie, Georgia și Carolina de Nord, au fost atribuite vineri lui Joe Biden și Donald Trump de către mass-media americane, ceea ce confirmă victoria candidatului democrat, creditat cu 306 electori, față de 232 pentru rivalul său republican.