Donald Trump, candidatul republican în cursa pentru Casa Albă, a acuzat-o, luni seară, pe contracandidata sa democrată, Hillary Clinton, că ar fi diavolul în persoană și că va frauda alegerile prezidențiale din toamnă.

De asemenea, Donald Trump l-a criticat dur și pe senatorul socialist Bernie Sanders, pe care l-a acuzat că a făcut un pact cu diavolul atunci când a renunțat la cursa prezidențială în favoarea contracadidatei sale.

"El a făcut un pact cu diavolul. Ea este diavolul", a susținut prezidențiabilul republican.

Declarația miliardarului vine într-un context complicat, în care este atacat de atât de către propriul partid, cât și de democrați, pentru criticile aduse familiei lui, Humayun Khan, un soldat american musulman care a murit în războiul irakian.

În plus, în timp ce se afla în campanie în Columbus, Ohio, Trump a spus că se teme că alegerile vor fi fraudate.

"Trebuie să fiu cinstit, mă tem că alegerile vor fi fraudate", a spus candidatul republican mulțimii.

Miliardarul a preferat să nu elaboreze afirmația, însă mai târziu a repetat-o, în direct la Fox News, spunând că americanii ar trebui să fie atenți la ziua de 8 noiembrie, pentru că alegerile urmează să fie fraudate.

"Sper că republicanii vor urmări îndeaproape ce se va întămpla sau scaunul prezidențial va fi luat de la noi", a afirmat Trump.