Donald Trump chiar încearcă să se întoarcă pe picior mare la Casa Albă.

Sâmbătă, în cursul uni apariții-surpriză la complexul Sneaker Con din Philadelphia, favoritul republican a lansat o nouă colecție de adidași, respectiv, „Never Surrender high-tops” (ghetele ‚Nu te lăsa niciodată’).

Adidasul oficial al lui Trump – care este ornamentat și cu simboluri ale steagului american – se va vinde cu $399/perechea și este disponibil în serie limitată, după cum reiese de pe portalul care îi lansează.

Un model gen-pantof poate fi achiziționat în versiune T-Red (T-Roșu) sau alb POTUS, ambele cu un 45 auriu în părțile laterale. Acest model se vinde cu 199 de dolari.

Același portal mai prezintă și parfumul Victory 47, într-o sticlă aurie cu dop sculptat după capul lui Trump, contra sumei de $99.

„Voiam de multă vreme să fac asta”, a declarat Trump în fața de mulțimii de fani ai adidașilor, care scandau ‘USA, USA!’ în timp ce el se urca pe scenă ca să prezinte produsul, oprindu-se 5 minute înainte de a pleca pentru a participa la un eveniment în statul Michigan.

„Dispun de niște oameni incredibili care colaborează cu mine în diverse domenii, iar ei au venit cu această propunere or, ăsta e un lucru despre care vorbesc de vreo 12-13 ani. Cred că va fi un mare succes”.

Trump, căruia un judecător din New York i-a ordonat vineri să plătească 355 milioane de dolari pentru că și-ar fi umflat venitul net ca să inducă în eroare băncile și firmele de asigurări – se gândește și la alte produse marca „Never Surrender”, cum ar fi tricouri și căni.

sursa: RADOR RADIO ROMÂNIA