Ambianța e aceeași, decorul hotelului Trump din Washington. Nigel Farage, stând relaxat la masă cu Trump, denumește fotografia "La cină cu The Donald", relatează HotNews.ro.

Informația vine în contextul în care, recent, președintele american a anunțat oficial că nu va participa la dineul jurnaliștilor acreditați la Casa Albă. Correspondents' Association Dinner este un eveniment la care au luat parte, în mod tradițional, toți președinții SUA. Anunțul de neonorare a invitației a fost făcut de Donald Trump, în stilul obișnuit, pe Twitter, de data aceasta pe contul oficial al instituției prezidențiale.

Mai multor jurnaliști acreditați la Casa Albă le-a fost blocată participarea la un briefing, organizat săptămâna trecută în biroul secretarului de presă al Președinției americane. Detalii aici.

Despre Nigel Farage

Fostul lider al UKIP, Nigel Farage, partidul britanic eurosceptic care a susținut Brexitul, și-a exprimat susținerea fermă pentru Donald Trump, candidatul republican în cursa pentru președinția SUA. Nigel Farage a anunțat, în iulie 2016, că demisionează de la conducerea formațiunii UKIP. Deși este principalul arhitect al votului privind Brexit, el a rămas în continuare membru al Parlamentului European.

Trump și l-a dorit pe Farage ambasador în SUA, însă acesta din urmă nu a obținut nominalizarea premierului britanic, Theresa May.

"Cina" lui Dragnea

Clip video de amatori de la cina "în format restrâns" cu Donald Trump a lui Liviu Dragnea

Mai mult pe EurActiv »