George "Geohot" Hotz, unul dintre cei mai celebri hackeri din lume, se alătură echipei Twitter. După deblocarea iPhone-urilor și PlayStation-urilor, va avea un rol în Google și Facebook, relatează ansa.it.

Hotz va lucra alături de Musk timp de trei luni pentru a îmbunătăți instrumentul de căutare al rețelei sociale.

"În ceea ce privește angajările, persoanele care se pricep la codificări sunt prioritatea principală", a spus noul proprietar al Twitter, în timpul unei reuniuni cu ceea ce a mai rămas din forța de muncă a companiei. În ultimele săptămâni, platforma a concediat aproximativ 7.500 de angajați, mai exact două treimi dintre angajații săi la nivel global.

Din aceeași întâlnire, potrivit reprezentanților mass-media, printre care "The Verge", ar fi reieșit că în curând fiecare angajat va trebui să-i trimită lui Musk, o dată pe săptămână, actualizări cu privire la evoluția sarcinilor primite.

Potrivit antreprenorului, reorganizarea companiei va vedea inițial haos și "multe greșeli", dar "se va stabiliza în timp".

Nu lipsește ajutorul comunității dezvoltatorilor, pentru a încerca să facă din Twitter o platformă mai interesantă și mai sigură. Precum Moxie Marlinspike, fondatorul aplicației de mesagerie Signal, care s-ar fi oferit să ajute la protejarea mesajelor private, de la utilizator la utilizator, pe microblog. Este aceeași tehnologie care împiedică citirea chaturilor WhatsApp și a altor servicii de către terți, nici măcar de către guverne sau hackeri profesioniști, deoarece sunt criptate.

sursa: RADOR