Europarlamentarul Victor Negrescu a lansat noul său program de internship în politica europeană.

Dacă ești student, interesat să afli mai multe despre procesul decizional european și vrei să te implici alături de europarlamentarul Victor Negrescu în a aduce Europa mai aproape de cetățeni, atunci ești candidatul ideal.

Stagiul neremunerat va fi echivalat ca practică de specialitate, iar studenții vor trebui să efectueze în acest sens un număr de ore echivalent cu cerințele universității de la care provin. Perioada de desfășurare va fi 1 februarie – 31 martie 2017 la biroul din București al europarlamentarului Victor Negrescu și va cuprinde sesiuni de formare, acțiuni de comunicare, activități de cercetare sau organizări de evenimente.

Pentru a aplica, trebuie să trimiți în perioada 16-25 ianuarie 2017, un CV complet cu răspunsul tău la întrebarea "Prin prisma experienței tale personale, care sunt cele mai mari beneficii pe care le-a avut România ca membru în Uniunea Europeană în ultimii 10 ani?” la adresa de email contact@negrescu.ro.

După consultarea aplicațiilor, persoanele selectate vor participa la un interviu în perioada 30-31 ianuarie 2017. Rezultatele finale vor fi comunicate pe data de 1 februarie 2017.