Media ruse au difuzat miercuri seara imagini de la percheziția din vila șefului grupului paramilitar Wagner, Evgheni Prigojin, întreprinsă la Sankt-Petersburg în timpul tentativei sale de rebeliune armată, la sfârșitul lui iunie, informează joi AFP.

Aceste imagini, în mod evident realizate de forțele de ordine și date publicității deodată de media publice și private ruse, arată o casă foarte mare și luxoasă, cu un elicopter staționat în grădină.

În timpul percheziției, potrivit acestor imagini, anchetatorii au găsit teancuri de dolari și ruble, lingouri de aur, numeroase arme, dar și mai multe pașapoarte cu nume diferite și un dulap plin de peruci, informează AFP, preluată de Agerpres.

Site-ul Fontanka, cu sediul la Sankt-Petersburg, a informat de asemenea că o fotografie cu "capete tăiate" fusese găsită la domiciliul lui Prigojin, în condițiile în care mercenarii săi sunt acuzați cu regularitate de abuzuri.

Între timp, președintele belarus Aleksandr Lukașenko a afirmat joi că Evgheni Prigojin, patronul companiei de mercenari Wagner, s-a întors în Rusia.