Referindu-se la creșterea ajutorului militar trimis din partea țărilor NATO către Ucraina, vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, a avertizat că „al Treilea Război Mondial se apropie”, titrează El Periodico.

Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, a avertizat că "al Treilea Război Mondial se apropie" atunci când a comentat pe canalul său Telegram despre creșterea ajutorului militar trimis din partea țărilor NATO către Ucraina.

"Occidentul cuprins de delir nu a putut inventa nimic altceva. Previzibilitate la cel mai înalt nivel, idioți. De fapt, este o fundătură, al Treilea Război Mondial este din ce în ce mai aproape", a scris Medvedev, fost președinte al Rusiei între 2008 și 2012.

Fostul președinte a al Rusiei a subliniat că la summitul NATO de la Vilnius s-a convenit creșterea ajutorului militar acordat Ucrainei "cu tot ce este posibil: rachete, bombe cu dispersie și avioane". "Ce înseamnă asta pentru noi? Este clar: operațiunea militară specială (în Ucraina) va continua cu aceleași obiective", a adăugat el, precizând că unul dintre acestea este ca "gruparea nazistă de la Kiev să renunțe la a deveni membru NATO".

Sursa: RADOR