Programul pentru aplicarea la fellowship-ul Young Transatlantic Innovation Leaders Initiative (YTILI) 2017 s-a deschis pe 9 ianuarie 2017 și se încheie pe 6 februarie 2017.

În 2017, YTILI va angaja până la 100 de tineri antreprenori europeni într-o serie de dezvoltare și de conducere de activități profesionale care sunt concepute pentru a sprijini creșterea și dezvoltarea asociațiilor de afaceri comerciale și sociale în comunitățile lor de origine. Bursierii YTILI vor construi rețele, legături și parteneriate durabile pentru a atrage investiții și sprijin pentru asocierile lor antreprenoriale.

Aplică aici.

Pentru a accesa aplicația YTILI, vă rugăm să urmați instrucțiunile din portalul on-line. Vă rugăm să rețineți că aplicanții trebuie să stabilească mai întâi eligibilitatea înainte de a accesa aplicația completă. Instrucțiuni de aplicare detaliate sunt de asemenea disponibile.

De ce să aplici?

    Să câștigi experiență profesională, abilități și conexiuni valoroase pentru îmbunătățirea dvs. afacerilor sau relațiilor sociale;
    Conectează-te cu un grup dinamic de experți și mentori din Statele Unite și Europa;
    Extinde-ți rețeaua profesională și dezvoltă relații cu semenii și omologii de pe ambele părți ale Atlanticului;
    Explorează contextul politic, peisajul financiar, precum și rețelele ecosistemelor antreprenoriale SUA;
    Alăturați-vă unei rețele tot mai mari de antreprenori europeni dinamici angajați în consolidarea relației transatlantice și contribuiți la creșterea ecosistemelor antreprenoriale în comunitățile lor de origine.

Cine este eligibil pentru a aplica?

Se căută un grup de tineri, divers, entuziast, și creativ în startup și întreprinderi inovatoare, gata să avanseze sau să angajeze social mici întreprinderi. Candidații vor fi luați în considerare fără a ține seama de rasă, culoare, religie, sex, sexualitate, origine națională, handicap sau orice altă caracteristică protejate prin legea S.U.A. Solicitanții cu handicap sunt eligibili și încurajați să aplice pentru burse Programul YTILI.

Programul de fellowship YTILI este deschis tinerilor întreprinzători care îndeplinesc următoarele criterii

  •     Vârsta cuprinsă între 24 și 35 de ani.
  •     Cetățean al uneia dintre țările participante: Albania, Armenia, Austria, Azerbaidjan, Belarus, Belgia, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cipru, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Georgia, Germania, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda, Italia, Kosovo, Letonia, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Moldova, Muntenegru, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveția, Turcia, Ucraina, Regatul Unit.
  •     În prezent, se află într-una dintre țările participante.
  •     Sunt eligibili pentru a primi un brevet viza J-1.
  •     Să aibă cel puțin doi (2) ani de experiență antreprenorială / lider cu o afacere de pornire sau de risc social.
  •     Nu este cetățean al S.U.A. sau rezident permanent al Statelor Unite.
  •     Nu este angajat al guvernului SUA.
  •     Este specialist în citire, scriere și vorbire în limba engleză.