Foștii președinți SUA Barack Obama și Bill Clinton au fost vizați de atentate cu dispozitive artizanale explozibile. Pachetele au fost triate sau interceptate de serviciile de securitate. Cu o zi în urmă, un pachet a primit și omoul de afaceri Soros.

Un dispozitiv exploziv a fost găsit la reședința din New York a fostului președinte american Bill Clinton și a soției sale, fost secretar de stat și candidată la președinție Hillary Clinton. Informația a fost dezvăluită miercuri de agențiile de presă Reuters și BBC.

În cazul lui Bill Clinton, dispozitivul exploziv a fost descoperit de un tehnician care tria corespondența fostului cuplu prezidențial, a scris și publicația The New York Times.

Și Serviciul Secret al SUA care se ocupă cu protecția foștilor și actualilor președinți, a precizat că a interceptat un colet suspect trimis la reședința fostului președinte Barack Obama.

Cele două cazuri apar la doar două zile după ce un pachet similar i-a fost trimis și miliardarului filantrop George Soros la locuința sa dintr-o suburbie a New Yorkului.