Procurorul general Alex Florența a anunțat că anchetatorii fac percheziții la Primăria Crevedia, la un punct de lucru din București al firmei care deținea stația GPL de la Crevedia și la locuințele celor doi administratori ai societății.

Alex Florența a declarat duminică, într-o conferință de presă, că la Crevedia au văzut imagini ”care chiar și pentru cei care facem această meserie de mult timp sunt greu de urmărit”.

El a afirmat că se fac percheziții la Primăria Crevedia, la un punct de lucru din București al societății, dar și la locuințele celor doi administratori ai societății, relatează News.ro.

Procurorul a explicat că în urma perchezițiilor și a datelor adunate de la diferite instituții se dorește ”a face un tabloul complet al activității societății atât înainte de încetarea acelei autorizări, cât și ulterior”, urmând a se stabili și dacă au acolo au avut loc controale.

El a menționat că ancheta se derulează pentru distrugere din culpă având ca urmare un dezastru întrucât indiciile inițiale nu arată că infracțiunea ar fi fost săvârșită cu intenție, dar ulterior poate fi schimbată încadrarea juridică sau extinsă urmărirea penală.