Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) a publicat o nouă interceptare a unei conversații pe WhatsApp între un militar din armata rusă și un prieten, din care reiese că ocupanții ruși au început să mănânce câini.

Publicația Korrespondent relatează că Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) a publicat o nouă interceptare a unei conversații pe WhatsApp între un militar din armata rusă și un prieten, din care reiese că, din cauza problemelor de aprovizionare, ocupanții ruși au început să mănânce câini.

"Mâncăm câini. Nu avem ce mânca. Azi, am mâncat un Yorkie. Un Yorkshire Terrier" - i-a scris prietenului său un militar rus aflat pe teritoriul ocupat al regiunii ucrainene Herson.

Potrivit invadatorului, armata rusă se confruntă cu probleme logistice, iar produsele alimentare "pur și simplu nu pot fi livrate".

Acest lucru contrastează puternic cu imaginea 'victorioasă' prezentată de televiziunea rusă. Astfel, la observația prietenului că mass-media ruse prezintă doar 'victorii', militarul rus îi răspunde: Să vină aici".

Sursa: RADOR