Presupusul atentator de la Paris Mohamed Abrini a fost arestat de poliția belgiană. Imagini surprinse de camere de supraveghere îl arată pe Abrini în compania lui Salah Abdeslam.

Filmările de securitate îl arată pe Abrini la volanul mașinii folosite în atentatele din 13 noiembrie, în compania lui Abdeslam, cu două zile înainte de atacurile cele mai sângeroase din istoria Franței, scrie Spiegel.

Presa belgiană speculează dacă nu cumva Abrini este bărbatul cu pălărie care este căutat în legătură cu atentatele de la Bruxelles. În urmă cu câteva zile, poliția belgiană a publicat traseul acestui suspect de la aeroportul Zaventem până la stația de metrou Maelbeek, locul celui de-al doilea atentat.

De asemenea, procurorii belgieni au anunțat și efectuarea mai multor arestări în legătură cu atentatele de la Bruxelles, fără să dea însă mai multe amănunte.

Atacurile de la Paris s-au soldat, în noiembrie, cu 130 de morți, cele recente de la Bruxelles au făcut 32 de victime. Atentatele de la Bruxelles au avut loc la doar câteva zile după arestarea lui Abdeslam.