Realgerea sa "va deveni cea mai importantă dată" din istoria Statelor Unite, după cum a spus Donald Trump în seara adunării sale, în Ohio, potrivit agenției italiene de presă ANSA.

"Data – rețineți, 5 noiembrie – cred că va deveni cea mai importantă din istoria țării noastre", a spus Trump mulțimii, reiterând o părere pe care și-a exprimat-o adesea despre rivalul său, Joe Biden, pe care l-a definit "cel mai prost" președinte pe care l-au avut vreodată SUA și o "amenințare la adresa democrației, și este așa pentru că este un incompetent".

La aceeași adunare, Trump a evocat și o imagine amenințătoare, fără să precizeze apoi sensul acesteia, spunând că, dacă nu va câștiga, ar fi o "baie de sânge" pentru America. Cei care au fost arestați și condamnați pentru atacul din 6 ianuarie asupra Congresului, sunt "ostatici" și "patrioți. Ne vom ocupa de ei de îndată ce ne vom întoarce la Casa Albă".

Imigranții, "în unele cazuri, nu sunt oameni în opinia mea. Dar nu pot spune asta pentru că stânga radicală spune că este un lucru groaznic de spus", a mai declarat Donald Trump, care i-a definit pe imigranți drept "animale". 

sursa: RADOR RADIO ROMÂNIA