Deputatul Silviu Vexler condamnă atacul lui George Simion asupra ministrului Virgil Popescu în plenul Camerei Deputaților.

Gestul lui Simion este ”incalificabil și inacceptabil”, este ”un atac împotriva democrației și a principiilor de bază ale vieții parlamentare”.

”Acest mod de a acționa trebuie să fie sancționat și condamnat în mod universal. Nimic, absolut nimic, nu poate justifica un astfel de gest”, a scris pe Facebook reprezentantul minorității evreiești în Parlament.

"Condamn și disprețuiesc orice formă de violență - indiferent de modul în care este exprimată, indiferent de context, indiferent dacă este îndreptată împotriva unor entități (cum ar fi presa aflată pe diverse "liste negre”, de exemplu) sau împotriva unor persoane individuale. Chiar și împotriva unor idei. Da, disprețuiesc chiar și violența îndreptată împotriva celor pe care eu îi disprețuiesc pentru ura pe care încearcă să o răspândească în jur. De-a lungul secolelor, ura nu a rezolvat niciodată nimic. A reusit însă să genereze și mai multă ură, distrugând totul în jur".