Ministerul Fondurilor Europene, Centrul Roman de Politici Europene, ADR Bucuresti-Ilfov si EurActiv.ro vor dezbate maine, 4 decembrie, ce se asteapta in urmatoarea perioada financiara 2014-2020 pentru Romania, in cadrul unui eveniment organizat de Centrul Europe Direct Bucuresti - gazduit de Institutul European din Romania

Centrul de Informare Europe Direct Bucuresti (CIED), gazduit de Institutul European din Romania (IER),organizeaza dezbaterea „Noua perspectiva financiara 2014 – 2020. Oportunitati si provocari pentru Romania” care va avea loc la data de 4 decembrie 2014, intre orele 10:00 – 12:00.

Evenimentul face parte din activitatile organizate de CIED Bucuresti in contextul cresterii gradului de informare a comunitatii locale din regiunea Bucuresti–Ilfov privind Cadrul Financiar Multianual (CFM) 2014 – 2020, primul ce urmeaza a se adopta, potrivit noilor prevederi ale Tratatului de la Lisabona.

Organizatorii ii invita pe cei interesati sa adreseze intrebari la adresa de email evenimente.europedirect@ier.ro sau la firmularul de comentarii de la finalul acestui articol.

Confirmarile de participare pot fi trimise la aceeasi adresa de email sau telefonic si se vor face in limita locurilor disponibile.

Mai multe informatii aici