Sameday Courier, furnizor pe segmentul livrărilor în aceeași zi pentru peste 1.000 de companii mari din România, a fost cumpărat de eMag.

În urma tranzacției, Lucian Băltaru, CEO Sameday Courier, deține 20% din acțiuni, iar eMAG 80%, Octavian Bădescu vânzând pachetul deținut în companie, scrie Profit.ro.

Până astăzi, compania a fost condusă de Lucian Băltaru, General Performance Manager al Sameday Courier, și Octavian Bădescu, fondator și acționar majoritar al companiei.

În februarie, Octavian Bădescu și Lucian Băltaru au finalizat procedura de ofertă publică pentru delistarea companiei de curierat de la Bursa de Valori București, ei spunând atunci că vor redeveni singurii acționari ai companiei.

Potrivit companiei, Sameday Courier își va continua evoluția ca brand independent și va continua dezvoltarea  de servicii de curierat.

„Este un moment oportun pe piață și compania poate crește accelerat cu o investiție importantă. Am avut mai multe oferte pe care le-am luat în calcul împreună cu Lucian pentru a găsi partenerul potrivit pentru a duce compania la nivelul următor. Cu eMAG am rezonat imediat pe două planuri: au know-how-ul operațional care va dezvolta Sameday și abordarea pro-client pe care ne-am însușit-o și noi încă de la început,” a declarat Octavian Bădescu, fondator Sameday Courier.