Un abonament lunar pentru a folosi Facebook și Instagram fără publicitate. Meta anunță lansarea acestei noutăți în Europa, transmite Rai News.

"Credem cu tărie într-un internet gratuit susținut de reclame și vom continua să oferim acces gratuit la produsele și serviciile noastre indiferent de diferitele posibilități economice. Ne angajăm să păstrăm informațiile oamenilor private și în siguranță, în conformitate cu reglementările noastre și cu Regulamentul UE privind protecția datelor".

Alternativ, există posibilitatea de a utiliza în continuare aceste servicii în mod gratuit, vizionând reclame pe care algoritmii le consideră compatibile cu gusturile noastre.

"În funcție de activarea abonamentului pe web sau pe mobil costul va fi de 9,99 euro pe lună pe web sau 12,99 euro pe lună pe iOS și Android. Indiferent de locul în care se face achiziția, abonamentul va fi valabil pentru toate conturile Facebook și Instagram conectate la Centrul de conturi („Accounts Center”) al abonatului. Până la 1 martie 2024, abonamentul inițial va fi valabil pentru toate conturile conectate la Centrul de conturi al utilizatorului. Începând cu 1 martie 2024, pentru fiecare cont suplimentar introdus în Centrul de gestionare a contului utilizatorului se va aplica un cost suplimentar de 6 pe lună pentru abonamentele pe web și de 8 euro pe lună pentru cele activate pe iOS și Android".

Abonamentul fără reclame va fi disponibil celor de peste 18 ani din Uniunea Europeană, Spațiul Economic European și Elveția. 

sursa: RADOR RADIO ROMANIA