EurActiv și partenerii săi au lansat EurActory, un serviciu nou și gratuit care identifică și evaluează cei mai importanți experți (28 de naționalități distincte), în funcție de domeniile politicilor publice în care aceștia activează.

 

*VIDEO disponibil în 10 limbi (cehă, engleză, franceză, germană, greacă, poloneză, română, sârbă, slovacă, spaniolă). 

Crearea unor politici europene mai eficiente și interactive este dificil de realizat. Profesioniștii din domeniul politicilor europene intră în contact cu tot mai mulți oameni: oficiali, politicieni, lobiști și analiști. Cum știi însă pe cine să asculți? Poți să cauți pe Google, poți să-ți crești rețeaua socială și poți avea întâlniri. Însă cum știi ce contează cel mai mult pentru tine? 

EurActory este gândit ca un instrument gratuit care identifică și evaluează cei mai importanți experți în funcție de domeniile politicilor publice în care activează. Acest nou instrument îți indică persoanele pe care ar trebui să le cunoști și ce ar trebui să știi despre ele.  

Cum funcționează?

EurActory scanează informațiile, din ce în ce mai multe, disponibile pe directoarele europene, în media specializată, pe site-urile actorilor relevanți, și în multe alte locuri, le analizează și apoi le ierarhizează, identificând cei mai relevanți experți. Instrumentul îți permite să cauți experții după domeniul de politici publice și să analizezi profilele individuale ale acsetora. Așadar, data viitoare când aveți nevoie de o informații în domeniul dumneavoastră, sau căutați vorbitori pentru un eveniment ... economisiți timp. Întrebați EurActory. Pentru detalii suplimentare, accesați pagina eucommunity.eu/euractory