Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a fost audiat, luni, la DNA, în calitate de martor ți susține că acum lista șefilor PSD care au trecut pe la DNA este completă.

„Până acum rămăsesem, cred, singurul din conducerea PSD care nu fusese chemat la DNA, nici în perioada cea mai lugubră și mai demonică a protocoalelor secrete în care dl. Coldea și echipa coordonau tot sistemul judiciar. Cu această ocazie, lista e completă, nimeni nu mai poate să spună că a scăpat cineva din conducerea PSD, indiferent de funcție, să nu fi fost chemat la DNA. În acest moment, lista e completă”, a declarat Codrin Ștefănescu, citat de Mediafax.

Secretarul general adjunct al PSD nu a dat detalii despre dosarul în care a fost audiat, dar spune că privește o chestiune internă .

„Am venit azi la acest dosar. Bineînțeles că acest dosar e tot legat de o chestie internă din PSD. Recomandarea e să nu vorbesc cât e faza de cercetare și de audieri. Nici nu știu dacă sunt inculpați în acest dosar. (...) Am explicat că nu mi se pare foarte firesc să fiu chemat într-o chestie de acest gen. (...) În mod miraculos, nu am fost chemat în dosarul TelDrum, ci într-o altă nebunie legată tot de partid”, a mai spus Codrin Ștefănescu.