Procurorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție au ajuns la această concluzie după ce au analizat mesajele schimbate cu soția în ultimele minute, dar și din expertiza tehnică și cea criminalistică efectuate în urma accidentului.

Mașina condusă de patronul Hexi Pharma a fost surprinsă, în seara zilei de 22 mai, de o cameră de luat vederi stradală și, în mod ciudat, în 67 de minute a făcut nu mai puțin de 13 deplasări între Buftea și Corbeanca.

"Autoturismul implicat în accident a fost surprins de o cameră de supraveghere stradală amplasată în Buftea, efectuând mai multe deplasări pe traseul Buftea – Corbeanca, tur și retur, însumând 13 deplasări în intervalul orar 17:31 – 18:38, ultima deplasare fiind dinspre Buftea spre Corbeanca”, arată procurorii într-un comunicat.

"Dan Condrea a murit din cauza leziunilor traumatice puternice, cordul era normal, nu a existat nicio suferință să ne ducă cu gândul la un infarct sau altă boală care să-i pună viața în pericol”, a spus directorul Serviciului de Medicină Legală Ilfov, Bogdan Mălinescu.

Accidentul s-a petrecut pe o porțiune de drum drept dintre Buftea și Corbeanca.

Pentru că era complet desfigurată, persoana găsită decedată a fost identificată după haine drept patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, de către soția acestuia, dar și după actele găsite în mașină și după autoturismul pe care îl conducea și care i-a aparținut tatălui lui Condrea.