Procurorii DNA au făcut cereri de preschimbare a termenelor de judecată stabilite de judecătorii ICCJ în dosarele lui Liviu Dragnea și Darius Vâlcov, motivul fiind judecarea cu celeritate a acestor cauze, a informat miercuri Biroul de presă al DNA.

Dosarul lui Liviu Dragnea are termen pe 20 mai, iar cel al lui Darius Vâlcov pe 11 iunie, potrivit Agerpres.

Procurorii anti-corupție cer judecătorilor să preschimbe aceste termene și să acorde unele mai scurte, astfel încât dosarele să fie judecate mai repede.

”Am auzit și eu după Comitetul Executiv Național că DNA-ul lui Iohannis a cerut Curții Supreme (...). DNA a intrat în panică, e agitat. De ce sunt agitați? Au în grafic ceva, un grafic cu date, când trebuie să fie executat unul sau altul? Au hotărât ei că pentru mine și pentru Darius (Darius Vâlcov - n.r.) trebuie să se dea termenele mai aproape. De ce? Au explicat motivul? Astfel de cereri se depun doar când apar situații excepționale. Unde e situația excepțională?", a declarat Liviu Dragnea, după Comitetul Executiv Național al PSD.

"Asta îmi arată mie că nu mai țin cont de nimic, nu îi mai interesează să se acopere sau să se ascundă. Totul este pe față. O să văd și eu ce o să facă instanța până la urmă. Dar atâta timp cât nu au stabilit termenul eu am de gând să merg în continuare prin județe", a mai spus Dragnea.