Președintele executiv al PSD și șeful Comisiei SRI au ajuns luni dimineață la sediul Direcției Naționale Anticorupție pentru a da declarații în fața procurorilor

UPDATE 2 Și președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, susține că nu are nicio legătură cu dosarul în care a fost citat.

„Nu sunt eu principalul actor. Este o cercetare in rem în care am calitatea de martor. Au vrut să știe dacă cunosc o anume speță. Nu am avut nicio legătură. Nu știu dacă este dosar nou sau vechi. M-au întrebat domnii de aici dacă eu știu despre o anume speță în lucru. Nu știu și habar nu am despre ceea ce era acolo”, a spus Bădălău la ieșirea din sediul DNA.

UPDATE 1 Adrian Țuțuianu a declarat, la ieșirea din DNA, că nu este el cel vizat în anchetă.

„Este vorba despre fapte ale altora, nu cunosc conținutul dosarelor. Am spus ce am avut de spus, am consemnat într-o declarație de o pagină și jumătate. Nu știu, chiar nu știu cine este vizat. Formularea generică pe citația trimisă mie este martor într-un dosar cu fapte de corupție. Am fost întrebat de două firme și de o anumită lucrare publică, care nu era a Consiliului Județean. La vremea respectivă eu eram președinte al Consiliului Județean Dâmbovița. Lucrarea era pe un drum național, în județul Dâmbovița”, a spusȚuțuianu.

Președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a ajuns luni dimineața la DNA pentru a fi audiat într-un dosar de corupție. Nu se cunoaște, deocamdată în ce calitate a fost citat de procurori și nici în ce dosar.

Bădălău susține că a fost citat în calitate de martor pentru a spune procurorilor dacă are cunoștință de o anumită speță, fără a detalia.

Și senatorul PSD Adrian Țuțuianu, șeful Comisiei SRI, l-a urmat pe Bădălău la scurt timp la sediul DNA.

Nu este clar dacă cei doi au fost citați în același dosar sau în dosare separate.

Vom reveni cu amănunte