Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală, care va fi înaintat Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, în urma incidentului petrecut, miercuri seară, în apropierea Palatului Parlamentului.

Câteva sute de oameni au protestat miercuri seara față de modificările aduse legilor Justiției. Două persoane, care au participat la protestul de miercuri seara faţă de modificările la legile Justiţiei, au acuzat faptul că o mașină, care a ieșit din curtea Palatului Parlamentului, i-ar fi atins, informează Biroul de presă al Poliției Capitalei.

Cei trei - pietonii și conducătorul auto, deputatul PSD Ioan Terea, - au fost conduși la sediul Brigăzii Rutiere pentru audieri.

"Dacă nu fac eu plângere penală, fac ei împotriva mea...Se poate dovedi cu martori ce s-a întâmplat, că s-au aruncat pe capota maşinii. Nu fac nicio plângere penală, ci o interpelare către Parlament: legea trebuie aplicată pentru toată lumea la fel, deputaţi sau protestatari, iar Poliţia şi Jandarmeria trebuie să ia măsuri ferme.(...) N-am făcut nimic. Eu dacă aprindeam telefonul, ca cei de la USR, aplaudau... atunci nu mai aveam probleme cu ei", a declarat Terea la Realitatea TV.