Șeful PSD a spus luni că îl susține pe Tudorel Toader în funcția de ministru al justiției.

După ședința Comitetului Executiv Național al PSD, Liviu Dragnea a anunțat că un nou CEx va fi organizat săptămâna viitoare pentru remanierea Guvernului, și că el îl susține pe Tudorel Toader.

„Trebuie dusă până la capăt (n.r.- procedura de revocare a procurorului general). Din ce a prezentat domnul Tudorel Toader, lucrurile sunt mult mai grave. Unul sau doi oameni au fost numiți în funcție prin decret prezidențial după ce în prealabil aceștia clasaseră dosare pentru cel care i-a numit. Eu cred că nu este numai o problemă morală, ci și o problema de încălcare a legii. În aceste chestiuni trebuie făcută lumină”, a spus liderul PSD, potrivit HotNews.ro.

Întrebat despre eroarea ministrului, care „a încurcat Lazării”, și despre faptul că ar fi spus despre Toader că s-a făcut de râs prin această eroare, Dragnea a răspuns: „Fapta rămâne, indiferent că domnul Toader a confundat Augustin cu Cristian. Nu am spus că s-a făcut de râs, am spus că a gestionat greșit subiectul, în sensul că trebuia să arate documentul, dar pe fond procedura are susținerea noastră”.