Crinuța Dumitrean, fosta șefă a Autorității de Restituire a Proprietăților, Mihai Rotaru - acuzat că i-a dat mită 600.000 euro deputatului Ioan Oltean și alți patru acuzați, reținuți joi de procurorii anticorupție, se întorc în arest. (Mediafax).

Cei șase reținuți în dosarul privind despăgubirea ilegală acordată de ANRP lui Mihai Rotaru, printre care omul de afaceri și fosta șefă a ANRP Crinuța Dumitrean, au fost arestați, printr-o decizie a instanței supreme de sâmbătă.

Crinuța Dumitrean este însărcinată în 28 de săptămâni și a fost adusă, vineri seara, de la Maternitatea Polizu, în fața instanței de la Înalta Curte de Casație și Justiție, dar a fost transportată de urgență înapoi la spital, potrivit România TV. Acesteia i s-a făcut rău în timpul sălii de judecată.

"Aceasta este însărcinată în 28 de săptămâni și trebuie să rămână în spital, pentru că este o amenințare de naștere prematură", a declarat managerul Spitalului Polizu, citat de romaniatv.net

Mihai Rotaru, acționar al CS Universitatea Craiova, este acuzat de cumpărare de influență și complicitate la abuz în serviciu, fiind suspectat că i-a dat 600.000 de euro mită deputatului Ioan Oltean, pentru a-și exercita influența asupra fostei președinte a ANRP Crinuța Dumitrean pentru urgentarea și aprobarea unei despăgubiri.