Frații interlopului Emi Pian, Ciprian și Grațian, au fost reținuți miercuri de procurorii Parchetului Capitalei, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor.

Fratele interlopului Emi Pian, Ciprian, a fost ridicat miercuri de polițiști având cătușe la mâini, el fiind dus la sediul Poliției Capitalei pentru a fi audiat de procurori criminaliști și ofițeri de la Serviciul Omoruri.

Avocata familiei a anunțat că Ciprian are calitatea de suspect. De asemenea, avocata a spus că Emi Pian nu era o persoană "agresivă" și nu a deranjat "absolut niciodată pe nimeni", iar familia acestuia nu se va răzbuna, relatează Agerpres.

"Clientul meu a fost dus la Serviciul Omoruri pentru a fi audiat. Este vorba de Ciprian. Are calitatea de suspect. Este puțin inegal tratamentul, având în vedere faptul că Emi a fost omorât. Emi nu era o persoană agresivă, nu era o persoană care să umble cu cuțite după el, nu a deranjat absolut niciodată pe nimeni. Vorbim ca și comportament în societate (...) Ei au spus clar că nu se vor răzbuna. Cui folosește această răzbunare?", a explicat avocata.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București au efectuat miercuri cinci percheziții domiciliare la membrii clanului Duduianu în dosarul uciderii interlopului Emi Pian.

Principalul suspect în acest caz, Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu, se află în arest preventiv.