Avocatul lui Gheorghe Dincă, suspectat de uciderea Alexandrei Măceşanu, de 15 ani, şi a Luizei Melencu, de 18 ani, Alexandru Bogdan, a spus marţi că există suspiciuni din partea anchetatorilor că acesta ar fi comis şi alte crime.

"Pot să confirm că suspiciuni există din partea domnilor anchetatori în baza modus operandi (modului de operare - n.r.)", a declarat avocatul Alexandru Bogdan, relatează Agerpres.

El a mai afirmat că inculpatul Gheorghe Dincă spune că are fracturi costale şi de stern, pentru că, la descinderile din 26 iulie, organele de poliţie l-ar fi lovit cu bocancii în zona pieptului, motiv pentru care, marţi, ar putea fi dus la investigaţii medicale. 

Principalul suspect în crimele de la Caracal a fost dus marţi dimineaţă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj pentru a fi audiat de către procurorul de caz care anchetează moartea tinerei Alexandra Goghez, omorâtă în iulie 2015 în Craiova, relatează Adevărul.

Procurorul care instrumentează acest caz a solicitat audierea lui Gheorghe Dincă în urma informaţiilor vehiculate în mediul online. "Nu există nicio legătură cu cauza din 2015, nu a fost găsit niciun telefon în locuinţa suspectului din Caracal care să fi fost prezentat mamei adolescentei omorâte în 2015", a declarat procuroul Magda Bădescu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Realitatea TV relatează că statul român face demersuri în Italia, pentru a obține informații despre activitatea infracțională a lui Gheorghe Dincă. O femeie care a fost în apropierea lui Gheorghe Dincă la Bari a povestit cum acesta aducea tinere împreună cu ceilalți membri ai grupării. Fetele erau mințite că vor avea grijă de bătrâni, dar erau trimise să se prostitueze.

Autoritățile italiene ar fi emis pe numele lui Gheorghe Dincă interdicția de a intra în această țară pentru o agresiune comisă împotriva unei tinere.