Gheorghe Dincă, bărbatul suspectat de uciderea adolescentei de 15 ani din localitatea Dobrosloveni, județul Olt, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Propunerea de arestare preventivă a fost făcută de DIICOT Craiova.

Avocatul suspectului a spus, la Realitatea TV. că acesta le-a transmis magistraților că oasele găsite în curte provin de la mâncarea câinilor și că nu le cunoaștea pe victime.

Suspectul a fost adus sâmbătă dimineață la Tribunalul Dolj, unde a fost prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

DIICOT a informat, printr-un comunicat transmis sâmbătă AGERPRES, că prin ordonanța din data de 27 iulie a DIICOT - Serviciul Teritorial Craiova s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore a inculpatului Gheorghe Dincă, sub aspectul săvârșirii în concurs, a infracțiunilor de trafic de minori și viol, fapte prevăzute de art. 211 alin. 1 și 2 lit. a) Cod penal raportat la art. 210 alin. 1 lit. a) Cp și art. 218 alin. 1 și 3 lit. c) Cod penal, ambele cu aplicarea art. 38 alin. 1, 2 Cod penal (persoană vătămată M.A.M.).