Gregorian Bivolaru, liderul MISA, urmărit prin Interpol, a fost arestat, vineri, în Franța. Acesta a fost condamnat de ÎCCJ la 6 ani de închisoare pentru sex cu minori.

Gregorian Bivolaru a fost recunoscut de mai multe persoane în suburbiile Parisului, care au sunat la poliție. Din informațiile Digi24, acesta a refuzat să își decline identitatea și susține că este cetățean bulgar. 

Gabriel Bivolaru (63 de ani) și-a schimbat identitatea, noul său nume fiind Magnus Aurolsson. El trăiește în Suedia, unde a solicitat azil politic.

Potrivit informațiilor Europol, între 2002 și 2004, Gregorian Bivolaru, în calitate de profesor de yoga și mentor spiritual, a recrutat un minor pe care l-a exploatat sexual.

Liderul spiritual al MISA, Gregorian Bivolaru, a fost condamnat, în 2013, de Înalta Curte de Casație și Justiție, la șase ani de închisoare cu executare, pentru trafic de persoane și acte sexuale cu minori.

Bivolaru fusese achitat în aprilie 2012 de Tribunalul Sibiu, însă instanța supremă a casat sentința și a dispus rejudecarea dosarului.